1. virusscanner

De top 10 virusscanner voor een goede beveiliging

Laatst bijgewerkt: 15 feb. 2024

Van alle computersoftware is virusscanner waarschijnlijk een van de belangrijkste. Het is essentieel om je computer te beschermen tegen schadelijke virussen en malware. Maar het kan lastig zijn om te weten welke virusscanner je moet kiezen. Er zijn veel verschillende opties en het kan moeilijk zijn om de juiste te kiezen. Daarom hebben we de top 10 virusscanner samengesteld, zodat je gemakkelijk de beste virusscanner voor jouw behoeften kunt vinden. We hebben het grote aanbod virusscanners uitgedund tot alleen de beste opties. Onze lijst van top 10 virusscanners geeft opties voor elk budget en gebruikersniveau. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe virusscanner, kijk dan eerst naar onze lijst.

De top 10 virusscanner voor een goede beveiliging is er om jou te helpen. Ik ben namelijk op onderzoek uit gegaan om de beste virusscanner op een rijtje te kunnen zetten. Hier kan iedere website gebruiker goed gebruik van maken. 

Niet iedereen snapt het nut van goede beveiliging. Toch is het goed om hier eens goed naar te kijken. Zo kun je voorkomen dat er ingebroken wordt of er iets mis gaat. Daarom is een goede virusscanner kopen zeker een aanrader.

Beste geteste virusscanner - Top 10

Hieronder volgt een lijst van de top 10 beste virusscanner van 2024. Vergelijk hier verschillende virusscanner en kies de virusscanner die het beste bij jou past.

Inhoudsopgave

Meer reviews

1. McAfee Internet Security Nederlands 3 Apparaten PC Mac iOS Android.

McAfee Internet Security Nederlands biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor uw beveiligingsbehoeften met betrekking tot internet. Met deze oplossing kunt u zorgeloos surfen, bankieren en winkelen, omdat uw pc, Mac, iOS en Android-apparaten worden beschermd tegen bedreigingen. U krijgt een snel geïnstalleerde oplossing die uw apparaten voorziet van betrouwbare antivirus- en identiteitsbeveiliging. Daarnaast maakt de oplossing gebruik van anti-virus dat volledig is geverifieerd door onafhankelijke tests, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van de beveiliging. Bovendien bevat de oplossing de True Key™-app, waarmee uw wachtwoorden op een veilige manier worden bewaard en u met één druk op de knop kunt aanmelden bij websites en apps. McAfee Internet Security Nederlands biedt u een betrouwbare en betrouwbare oplossing voor uw beveiligingsbehoeften.

2. Norton 360 Deluxe 2020 5 Apparaten 1 Jaar 50GB Nederlands Windows/MAC/Android/iOS Download.

Norton 360 Deluxe 2020 biedt een geavanceerde beveiligingsoplossing, waarmee je je apparaten en privacy beter kunt beschermen. Met deze oplossing krijg je de macht om je pc's, Macs, tablets en smartphones te beschermen tegen virussen, ransomware, phishing en andere online bedreigingen. Dankzij de 50GB cloudopslag krijg je bovendien de ruimte om je belangrijke bestanden op te slaan, zodat je er altijd bij kunt. Daarnaast biedt Norton 360 Deluxe 2020 ook extra functies, waaronder automatische backup voor je bestanden, beveiliging van je identiteit en oplossingen voor ouderlijk toezicht. Je kunt verschillende instellingen aanpassen, waaronder de filterinstellingen voor websites, de tijden waarop je kind online mag en de toegang tot bepaalde apps. Zo krijg je de controle over de online activiteiten van je gezin. Je kunt Norton 360 Deluxe 2020 ook op verschillende apparaten installeren, waaronder Windows, Mac, Android en iOS. De download is volledig in het Nederlands beschikbaar en je krijgt een jaar lang ondersteuning voor maximaal 5 apparaten. Met deze oplossing bepaal je zelf hoe je je apparaten en online privacy beter kunt beschermen.

3. Norton 360 Standard 2020 1 Apparaat 1 Jaar 10GB Nederlands Windows/MAC/Android/iOS Download.

Norton 360 Standard 2020 biedt u de mogelijkheid om uw apparaat te beschermen tegen de meest innovatieve en geavanceerde bedreigingen. Met deze software kunt u een stap voor blijven op hackers en cybercriminelen die uw persoonlijke gegevens willen stelen. Met Norton 360 Standard 2020 krijgt u een veilig en betrouwbaar beveiligingspakket dat uw privacy en veiligheid garandeert. Met Norton 360 Standard 2020 kunt u uw apparaat beschermen tegen de meest veel voorkomende virussen, malware, spyware en ransomware. Uw apparaat blijft hierdoor optimaal beschermd tegen bedreigingen van buitenaf. Daarnaast heeft Norton 360 Standard 2020 uitgebreide back-upmogelijkheden, waardoor u bestanden, foto's en documenten op uw apparaat kunt opslaan. Deze back-upopslag biedt u de mogelijkheid om al uw bestanden op een veilige manier te bewaren. Daarnaast beschikt Norton 360 Standard 2020 ook over een speciale kinderslot-functie waarmee u kunt voorkomen dat uw kinderen ongewenste content bekijken. Ook is er een speciale beveiligingsfunctie waarmee u kunt voorkomen dat uw privégegevens gestolen worden. Met Norton 360 Standard 2020 kunt u ook genieten van een verlengingsoptie. Na het activeren van de licentiecode is het verplicht om je bankgegevens in te vullen, zodat uw licentie automatisch wordt verlengd. U kunt deze verlengingsoptie echter ook uitschakelen als u dit wenst. Daarnaast krijgt u met Norton 360 Standard 2020 ook toegang tot een technische helpdesk die u.

4. Norton Security Deluxe 2023 3 Apparaten 1 Jaar.

Met Norton Security Deluxe heb je de perfecte bescherming voor je computer en andere apparaten. De software biedt een uitgebreide beveiliging, met een betrouwbare firewall, automatische scans en automatische updates. Daarnaast zorgt de software ervoor dat je privacy wordt beschermd: geen ongewenste trackers of advertenties meer. Ontdek ook de nieuwe functies zoals het onbeperkte VPN en de kinderbescherming. Met Norton Security Deluxe krijg je ook de Norton Password Manager, waarmee je alle wachtwoorden, betalingen en persoonlijke informatie veilig kunt opslaan. Deze beveiligingssoftware is gemakkelijk te installeren, gebruiksvriendelijk en ondersteunt drie verschillende apparaten. Geniet dus van een jaarlang veilig gebruik van al je apparaten!

5. McAfee Total Protection Beveiligingssoftware 1 jaar 1 apparaat Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download.

McAfee Total Protection Beveiligingssoftware biedt de ultieme online beveiliging. De software beschermt uw computer, mobiele apparaat en gegevens tegen virussen, malware, ransomware en andere online bedreigingen. U kunt met vertrouwen surfen, downloaden, winkelen en social media gebruiken. De software geeft u ook een waarschuwing als er mogelijk identiteitsdiefstal wordt gedetecteerd. McAfee Total Protection Beveiligingssoftware is ook eenvoudig te installeren. U hoeft alleen de download te voltooien en de software volgens de aanwijzingen te installeren. Bovendien kunt u de beveiligingssoftware op meerdere apparaten installeren, waaronder PC’s, Macs, iOS-apparaten en Android-apparaten. U kunt ook genieten van een onbeperkte ondersteuning om u te helpen bij het oplossen van technische problemen, alsmede een gratis versieupgrade. Met McAfee Total Protection Beveiligingssoftware kunt u met vertrouwen online gaan. De software biedt de laatste beveiligingstechnologie die uw apparaten en gegevens beschermt tegen virussen, malware, ransomware, identiteitsdiefstal en andere online bedreigingen. De software is eenvoudig te downloaden, te installeren en te gebruiken op meerdere apparaten. Bovendien kunt u genieten van onbeperkte ondersteuning en versieupgrades. Met deze beveiligingssoftware kunt u veilig surfen, downloaden, winkelen en social media gebruiken.

6. NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar.

NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar biedt u een betrouwbare beveiliging voor al uw online activiteiten. Met deze dienst heeft u toegang tot een veilig en gecodeerd netwerk dat uw gegevens beschermt en uw online privacy waarborgt. U kunt met deze service verbinding maken met maximaal 6 apparaten tegelijk en deze gebruiken voor 1 jaar. NordVPN biedt u meer dan alleen een VPN. U krijgt toegang tot krachtige anti-malwaretools die uw apparaat beschermen tegen kwaadaardige software. U kunt anoniem surfen en uw IP-adres wijzigen, waardoor uw gegevens en locatie worden versleuteld. Ook bieden we een verzekering tegen DNS-lekken, waardoor uw persoonlijke gegevens niet zichtbaar zijn voor anderen. Bovendien kunt u met onze CyberSec-mogelijkheid advertenties blokkeren, zodat u niet langer last heeft van ongewenste pop-ups.

7. McAfee Internet Security 1 jaar 3 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download.

McAfee Internet Security biedt u uitstekende online beveiliging. Deze allesomvattende oplossing stelt u in staat om veilig online te gaan en geeft u de vrijheid om te surfen, te winkelen en te bankieren zonder zorgen. Uw persoonlijke gegevens, zoals bank- en creditcardgegevens, worden beschermd tegen hackers en identiteitsdieven. Ook biedt het u een betrouwbare bescherming tegen de laatste malware, spyware en virussen. Dankzij de Nederlandstalige interface is McAfee Internet Security ook voor minder technisch onderlegde gebruikers gemakkelijk te installeren en te gebruiken. U kunt deze beveiligingssoftware installeren op maximaal 3 apparaten, zoals pc's, Macs, iOS- en Android-apparaten. Bij het kopen van deze software krijgt u een downloadlink waarmee u de software direct op uw apparaten kunt installeren. U kunt de software gedurende een jaar gebruiken voordat u de licentie moet verlengen. Daarnaast kunt u genieten van een klantenservice die 24/7 beschikbaar is en uw vragen direct beantwoordt.

8. McAfee Total Protection Multi-Device 5 Apparaten 1 Jaar Nederlands Frans Windows Mac.

McAfee Total Protection Multi-Device 5 Apparaten 1 Jaar Nederlands Frans Windows Mac biedt een superieure beveiliging voor al uw apparaten en helpt uw gegevens, identiteit en privacy te beschermen. Dit krachtige beveiligingspakket biedt u de meest effectieve malwarebescherming voor pc's, Macs, smartphones en tablets. Al uw apparaten zijn gedekt met één abonnement voor een jaar. Deze beveiligingsoplossing biedt u de meest geavanceerde technologieën voor het detecteren, blokkeren en verwijderen van virussen, ransomware en andere bedreigingen. U hoeft zich geen zorgen te maken: McAfee Total Protection Multi-Device 5 Apparaten 1 Jaar Nederlands Frans Windows Mac geeft u de 100% garantie dat een expert het virus verwijdert. Als deze niet geslaagd is, krijgt u uw geld terug. Daarnaast beschikt deze beveiligingsoplossing ook over een firewall, emailbeveiliging, webbeveiliging, port-scanning, website-filtrering en meer. Deze technologieën helpen uw gegevens en identiteit te beschermen tegen cybercriminaliteit. Daarnaast kunt u deze beveiligingsoplossing ook in het Nederlands of Frans gebruiken. Bovendien is deze beveiligingsoplossing ook compatibel met Windows- en Mac-computers.

9. SYMANTEC NORTON 360 DELUXE (ABONNEMENT) 1 GEBRUIKER, 5 APPARATEN, 1 JAAR.

Symantec Norton 360 Deluxe biedt een uitgebreide beveiliging voor al je apparaten, waaronder pc's, Macs, smartphones en tablets. Met deze oplossing kun je je online privacy beschermen met behulp van een Secure VPN, waardoor je anoniem en veilig kunt browsen. Daarnaast biedt Norton 360 Deluxe ook een Dark Web Monitoring-functie waarmee je kunt zien of je persoonlijke informatie is gestolen of verhandeld op het Dark Web. Met deze software-oplossing kun je ook malware, virussen, spyware en andere online bedreigingen opsporen en blokkeren. De software biedt ook automatische backups, waardoor je bestanden en gegevens veilig worden bewaard. Norton 360 Deluxe biedt ook 24/7 beveiligingsondersteuning van gecertificeerde technici, waardoor je altijd een oplossing kunt krijgen voor eventuele beveiligingsproblemen. Met deze oplossing kun je je apparaten beveiligen met meerdere lagen bescherming, je privacy beschermen met behulp van Secure VPN, en Dark Web Monitoring gebruiken om te zien of je gegevens zijn gestolen.

10. Norton 360 Deluxe 2023 5 apparaten 1 jaar Officiële retailverpakking.

Norton 360 Deluxe 2023 5 apparaten 1 jaar Officiële retailverpakking biedt u de zekerheid dat uw gegevens worden beschermd. Het biedt bescherming voor meerdere apparaten, waaronder pc's, Mac, smartphones en tablets, tegen malware, phishing en ransomware. Aanvullende apparaatbeveiliging (tot 5 apparaten) helpt u om uw gegevens te beveiligen. Het genereert, bewaart en beheert uw wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gegevens op een veilige, versleutelde manier. Met Norton 360 kunt u ook belangrijke bestanden en documenten opslaan als preventieve maatregel tegen gegevensverlies door schijfdefecten, diefstal van apparaten en zelfs ransomware. Daarnaast kunt u met 50 GB cloudback-up voor pc veilig online opslaan. Met onze Slimme firewall voor pc kunt u ongeoorloofd verkeer dat met uw computer probeert te communiceren blokkeren. Daarnaast kunt u met behulp van versleuteling van bankkwaliteit veilig surfen, inloggen op uw favoriete apps en websites wanneer u thuis of onderweg verbinding maakt met wifi dankzij ons Secure VPN. Ook Norton SafeCam waarschuwt u onmiddellijk bij elke toegangspoging tot uw webcam en helpt u ongeoorloofde toegang te blokkeren. Met Ouderlijk toezicht krijgt u de tools die uw kinderen helpen veiliger te surfen.

Beste virusscanner volgens experts

Ik kan natuurlijk niet alle virusscanner zelf gaan onderzoeken. Dit doe ik samen met een team vol experts. Deze experts helpen mij om een goed beeld te krijgen van de virusscanner. Op die manier kunnen we de best geteste virusscanner op nummer 1 zetten. 

De virusscanner test moet altijd voltooid worden voordat de virusscanner in onze top 10 virusscanner komen te staan. Dit doen we bewust, want anders weten we ook niet zeker of het de beste virusscanner zijn. Daarom doe we altijd eerst een test, om dit waar te kunnen maken. 

Beste 10 virusscanner

De 10 beste virusscanner vind je natuurlijk in onze top 10 virusscanner. Deze vele virusscanner vergelijken met elkaar was niet makkelijk maar we hebben het uiteraard wel gedaan. Op die manier konden we samen de vraag ‘wat is de beste virusscanner?’ achterhalen. 

De top 10 virusscanner vind je eenvoudig hieronder zodat je precies weet welke mogelijkheden er zijn bij het kopen van een nieuwe virusscanner. Je kunt je keuze laten lijden door deze top 10 maar we denken dat het wel verstandig is om er zelf ook nog wat onderzoek naar te doen. Zo kun je voorkomen dat je een verkeerde keuze maakt tussen de virusscanner.

Andere vergelijkingen

Top 3 veelgestelde vragen over de beste virusscanner

Natuurlijk wil jij weten waarom je een virusscanner kopen moet. Het is altijd verstandig om alles zo goed mogelijk te beveiligen. Dit kun je doen aan de hand van virusscanner. Het ligt er dus maar net aan waar je naar op zoek bent en wat je handig lijkt om te gaan doen. 

Per persoon kan het verschillen welke virusscanner het beste bij je past. Het is dus altijd goed om te kijken welke opties je hebt en hoe je hier naar kunt kijken. Misschien koop je de virusscanner wel voor iemand anders. Dan is het helemaal handig om dit goed na te gaan.

De virusscanner die beste getest is na onze virusscanner vergelijking is McAfee Internet Security Nederlands 3 Apparaten PC Mac iOS Android.. Deze kwam uit de test als winnaar naar voren. 

Mocht deze McAfee Internet Security Nederlands 3 Apparaten PC Mac iOS Android. nou niet de virusscanner zijn waar jij naar op zoek bent, geen probleem. Alle 10 de virusscanner in onze top 10 zijn goede virusscanner. Je doet dus hoe dan ook een goede aankoop. 

Als je op mijn website rondkijkt, zie je een hele hoop virusscanner ervaringen. Deze ervaringen deel ik niet voor niets op mijn website. Dit zijn de ervaringen van mensen die al eens eerder een virusscanner gekocht hebben. Op die manier kun je zien of een virusscanner daadwerkelijk goed is of niet. 

Het is wel goed om te onthouden dat het altijd meningen zijn. Niet iedereen heeft dan ook dezelfde mening. De ene persoon vind een virusscanner bijvoorbeeld wel goed, terwijl de andere persoon liever een andere virusscanner had gehad. Ervaringen zijn er om je te helpen en niet om je volledig de weg te wijzen. 

Tot slot over de best geteste virusscanner van 2024

Uiteraard heb ik nog wel wat laatste woorden over de top 10 virusscanner. Het is namelijk goed om te weten dat jezelf nog wel wat onderzoek moet doen. Het is niet handig om volledig je keuze af te laten hangen van de top 10 virusscanner. Wanneer je dit wel doet, kan het zijn dat het toch niet helemaal naar je wens is. Het is veel handiger om een virusscanner te kopen waarvan je echt denkt dat hij goed voor je is. Daarom is het goed om te kijken wat je wilt hebben via de top 10 maar zelf nog wel wat onderzoek te doen.

Bepaal voor jezelf welke producteigenschappen het belangrijkste zijn wanneer je een nieuwe virusscanner wilt aankopen. Als je weet wat je zoekt in een virusscanner weet je ook welke virusscanner uit onze top 10 het beste geschikt is voor jou.

Conclusie over de virusscanner die beste getest zijn

Het is zeker belangrijk om ons systeem te beschermen met een goede antivirus. We hopen dat we met deze blog hebben geholpen om de juiste keuze te maken. We hebben een selectie gemaakt van 10 opties waaruit je gegarandeerd de juiste virusscanner kunt kiezen die past binnen jouw budget. Als je interesse hebt, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Je kunt er zeker van zijn dat je met de producten uit deze blog de beste virusscanner krijgt voor jouw apparaten. Elke optie heeft zijn specifieke voordelen, dus zorg dat je er eentje kiest die jou persoonlijk aanspreekt. Laat je niet uit het veld slaan door de critici, want deze producten hebben al bewezen dat ze het waard zijn om te gebruiken. Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een keuze en begin met het beschermen van jouw systemen.

Disclaimer: Rudyreview.nl heeft geprobeerd alle reviews met zorg samen te stellen en ontvangt een kleine commissie bij aankoop van een best getest virusscanner via de door ons geplaatste link naar de webshop. Rudyreview.nl is echter niet verantwoordelijk voor de verkoop rondom de virusscanner. Heb je fouten op de pagina gezien? Meld dit dan aan ons!

Gepubliceerd op: 17 mei 2023

Wilm
Wilm

Ik ben Wilm en ik ben geboren in 1955. Mijn leven is een aaneenschakeling van avonturen en groei. Van mijn jeugd vol ontdekkingen tot mijn volwassenheid vol uitdagingen heb ik altijd gestreefd naar persoonlijke ontwikkeling en het najagen van mijn passies. Elke dag is een nieuwe kans om te groeien en te leren.

Om een steentje bij te dragen help ik anderen graag bij het maken van de juiste keuzes wanneer het gaat om het kopen van een nieuwe virusscanner.